×

Wat wil je vinden?

B&B Louis 1924

Ontdek het Pajottenland vanuit deze knusse en huiselijke hoeve
4 foto's

Louis1924 is een gezellige Bed&Breakfast gelegen in het pittoreske Sint-Martens-Bodegem. Wil je even weg van de dagelijkse drukte en ontspannen in een oase van rust? Dan ben je bij Louis1924 aan het juiste adres.

De prachtig gerenoveerde hoeve vormt de ideale uitvalsbasis om het landelijke en heuvelachtige Pajottenland te verkennen. Ontdek de streek van de hop en de geuze te voet of per fiets en kom nadien tot rust in één van de acht warm ingerichte kamers van Louis1924.

Combineer je overnachting met culinair genot

Thomas Locus baat even verderop Brasserie Julie uit. Een shuttledienst brengt je van en naar Brasserie Julie zodat je ten volle en zorgeloos kan genieten.

Geliefd bij zakenmensen

Louis1924 is ook perfect gelegen voor de zakenman of -vrouw die voor meerdere dagen in onze hoofdstad wordt verwacht. In de b&b wordt je ontvangen in een huiselijke, knusse en rustgevende omgeving, weg van de stadsdrukte.

Daarnaast kan je ook voor je zakelijke contacten bij Louis1924 terecht. De nabijheid van het centrum van Brussel (slechts 10 km) en de aanwezigheid van een ruime, praktisch ingerichte vergaderzaal, maken van deze hoeve de ideale zakelijke omgeving.

B&B Louis 1924