×

Wat wil je vinden?

Brasserie Julie

Hier staat het product centraal
3 foto's

Ben je een Bourgondiër en apprecieer je een eerlijke en kwalitatieve keuken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Brasserie Julie is een eigentijdse brasserie waar het product centraal staat. Een restaurant waar je ’s middags gezellig kan lunchen, maar waar je evengoed een hele avond lang kan tafelen met een stel vrienden.

Brasserie Julie heeft niet voor niets één Michelin ster. De getalenteerde chef Thomas Locus laat zijn gasten graag wegdromen. Samen met zijn team neemt hij je mee op een culinaire ontdekkingstocht doorheen de Belgisch-Franse keuken. Enkele topingrediënten en creatieve garnituren volstaan voor een intense smaakervaring. Dit is een productkeuken pur sang, uitgevoerd door een chef die een fijne punch geeft aan vertrouwde smaken. Zelfs alom gekende gerechten als steak tartaar, gegrilde kreeft en dame blanche krijgen hier een extra dimensie. Deze brasserie 2.0. is een droom voor elke fijnproever en zeker een bezoek waard!

Combineer het culinair genot met een overnachting. Thomas Locus baat even verderop B&B Louis1924 uit. Een shuttledienst brengt je van en naar Brasserie Julie zodat je ten volle en zorgeloos kan genieten.

Brasserie Julie is gevestigd in een voormalige hoeve op het dorpsplein van Sint-Martens-Bodegem. Rust en parkeerplaatsen genoeg en toch op amper 10 minuten van de afrit van de Brusselse Ring.

 

Brasserie Julie