×

Wat wil je vinden?

Kinderboerdij Neerhof

6 foto's

Zin om de boerderij te ontdekken? Ga dan zeker langs bij het Neerhof en geniet van dit klein paradijs. Er valt wel altijd iets te beleven.

Konijnen, kippen, ganzen, varkens, koeien, geiten, schapen, bijen... je vindt ze in alle soorten en maten op het Neerhof. 

Maar je treft er niet alleen dieren. Er is een hooizolder waar kinderen kunnen spelen tussen strobalen en een super leuke speelweide met speeltuigen uit natuurlijke elementen. In de cafetaria kan je smullen van heerlijke pannenkoeken en in de hoevewinkel  kan je groenten kopen die op de boerderij gekweekt worden, of ze zelf gaan plukken in de wei.

Regelmatig worden er ook feesten, gezinsdagen en creadagen georganiseerd. Wil je weten wat er op de agenda staat? Neemt dan een kijkje op hun website.

Tip!

  • In de tuin, de binnenkoer of de speelweide kan je heerlijk picknicken. Doe je picknickdekentje mee of vlij je neer op één van de picknickbanken.
  • Met de fietsknooppunten, de Breugelroute en de Groene Gordelroute fiets je voorbij Het Neerhof. Ook de Breugelwandeling kan je combineren met een bezoekje aan het Neerhof.

Kinderboerderij Neerhof