×

Wat wil je vinden?

B&B Dujardin

Genieten in het Pajottenland
3 foto's

 Na een drukke werkdag of een uitstap kan je in B&B Dujardin volop genieten van de rust en de natuur. Zowel zakenmensen als toeristen zijn welkom. De locatie is ideaal als uitvalsbasis voor dagtochten, zowel in het Pajottenland, als in Brussel.

De B&B bevindt zich op de eerste verdieping van een nieuwbouw houtskeletwoning, gebouwd met respect voor de natuur. Er zijn twee gastenkamers voor twee personen. Elke kamer is ingericht met twee boxspringbedden, een badkamer met douche en apart toilet. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte met zicht op de omgeving. Hier geniet je ’s ochtends van een vers ontbijt, met zorg en met lokale producten klaargemaakt. Bij mooi weer kan dit ook op het dakterras.

Verschillende fiets- en wandelroutes geven je de gelegenheid om de regio op eigen tempo te ontdekken. Op een boogscheut van Brussel, is de B&B ook een ideaal vertrekpunt of tussenstop voor een fietstocht rondom de hoofdstad. De Groene Gordelroute passeert langs de B&B. Of beleef een ontspannen fietsweekend met het e-bike arrangement!

B&B Dujardin