×

Wat wil je vinden?

Wellness

Ontspan, onthaast, geniet.

In de wellnesscentra van Dilbeek is het puur verwennerij en kan je heerlijk relaxen. Ontstress en kom volledig tot rust in één van onze publieke of privé wellnesscentra. Je geniet er van sauna’s, stoombaden, massages en andere verwennerijen. Een bezoek is mogelijk voor enkele uren, of je kan een volledig arrangement boeken. 

waerwaters

Waan je in Waer Waters in een waer wellness paradijs van 12 000 m² puur genieten en neem deel aan een uitgebreid belevingsprogramma met opgiet-, scrub- en meditatiesessies in de thermen. Geniet van heerlijke deugddoende lichaamsbehandelingen en maak je verwendag compleet door je zintuigen gastronomisch te prikkelen in één van de restaurants. Beleef de ultieme verwennerij en combineer je uitstap met een verblijf in het Waer Waters Hotel****.

thermen dilbeek

Bij Thermen Dilbeek is alles aanwezig om te genieten van een dag zonder stress. Geniet van de uitgebreide thermenfaciliteiten met binnen- en buitenzwembaden, verschillende sauna's en relaxatieruimtes. Je kan er dagelijks deelnemen aan professionele opgietsessies, scrubsessies, meditatie-rituelen, rookrituelen, ... Maak de beleving compleet en overnacht in het hotel van het thermencomplex.

vitha

Vihta is een privé sauna gelegen in het centrum van Dilbeek. Kom met je partner, vrienden of familie ontspannen, het complex is exclusief voor jou beschikbaar. Geniet in alle rust van warmte en water in een modern en net kader. Vooraf krijg je uitgebreide info over gezond sauna gebruik.

saffran

Deze private spa, gelegen in Schepdaal, op 10 minuten van Brussel, is de ideale plek om te reserveren voor een escapade van ontspanning, welzijn en sereniteit. Er zijn verschillende formules beschikbaar om heerlijk te ontspannen in een warme en luxueuze sfeer.