×

Wat wil je vinden?

Wandelnetwerk Pajottenland

Ontdek het grootste Wandelnetwerk van Vlaanderen

Wandelnetwerk Pajottenland

add

Ontdek het grootste Wandelnetwerk van Vlaanderen, op een boogscheut van Brussel. Dit netwerk is de ideale manier om het paradijselijke Pajottenland te voet te ontdekken. Stevige houten palen met nummers laten je toe je eigen unieke wandeling uit te stippelen langs de mooiste wandelwegen. Het uitgebreide wandelnetwerk Pajottenland omvat liefst 620 km wandelwegen, inclusief enkele flinke kuitenbijters.

In Dilbeek vind je nabij knooppunt 722 de Sint-Annakerk terug en aan knooppunt 724 de watermolen van Sint-Gertrudis-Pede. Momenteel wordt er samen met vrijwilligers en Toerisme Vlaams-Brabant gewerkt aan de uitbreiding van het wandelknooppuntennetwerk in Dilbeek. De Wildegistenwandeling is een suggestielus op het wandelnetwerk Pajottenland met vertrek aan de Sint-Gertrudiskerk in Schepdaal.

De wandelkaart geeft extra info over de aard van het wegdek, bezienswaardigheden, horeca, rustplaatsen en is te verkrijgen aan het onthaal van bibliotheek de Wolfsput en CC Westrand. Ook alle andere fiets- en wandelnetwerkkaarten van Toerisme Vlaams-Brabant zijn er verkrijgbaar.