×

Wat wil je vinden?

MixArt

Galerie en beeldentuin
3 foto's

Kunst in huis

In het rustige Sint-Martens-Bodegem aan de groene rand van Brussel bevindt zich galerie MixArt waar kunstliefhebbers en kunstenaars zich thuis voelen. De man achter de gevel is Hugo Tanghe. Hij zorgt in galerie MixArt voor een professioneel kader waarbij hij streeft naar een toegankelijke ontmoetingsplaats tussen kunst, kunstenaar en kunstliefhebber.

  • In de MixArt galerie worden jaarlijks 4 tentoonstellingen georganiseerd. Iedere expo loopt 3 maanden waar verschillende kunstwerken kunnen bezichtigd worden.
  • De website van MixArt is hét platform voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Met dit platform zorgen we voor een zichtbaarheid van de kunstwerken. Elke kunstenaar beschikt over een persoonlijke Art Shop. Zie je een kunstwerk waar je interesse voor hebt dan kan je dit laten weten en zorgt Hugo ervoor dat het kunstwerk in de galerie aanwezig is.
  • Als extraatje organiseert MixArt enkele keren per jaar een huiskamerconcert waar kunst en muziek naadloos in elkaar overgaan.

Ben je benieuwd en heb je interesse om hier meer over te ontdekken? Spring dan zeker binnen of breng een bezoek aan hun website.

Galerie en beeldentuin MixArt